De GPS Origins Test maakt gebruik van een unieke weergave van je resultaten. Jouw rapport bevat naast veel uitgebreide informatie over je afkomst, ook twee interactieve kaarten die je online kan bekijken. De eerste kaart geeft je inzicht in je genetische achtergrond en koppelt dit aan een aantal percentages die de oorsprong van jouw DNA bepalen. De tweede kaart laat zien welke route je voorouders, en daarmee jouw DNA, heeft afgelegd. Bekijk hier een aantal voorbeelden van het interactieve rapport.

Voorbeeld 1

De resultaten van deze Nederlander laten een ‘echt’ West Europees profiel zien, waarbij er toch zeker nog wel enige invloeden uit Oost- en Zuid-Europa (Albanië) te zien zijn! De migratieroutes lopen via de prominente Ierse populatie naar Ierland, en van Albanië naar het Oosten van Duitsland. De volledige resultaten van deze geteste persoon kunt u hieronder bekijken.

Lees meer

Voorbeeld 2

In dit resultaat zien we de resultaten van een Nederlander uit die van oorsprong uit Curacao komt! Hier is duidelijk te zien waar zijn roots oorspronkelijk liggen: In Kameroen, Nigeria en Tsjaad! De volledige resultaten van deze geteste persoon kunt u hieronder bekijken.

Lees meer

Voorbeeld 3

Bij deze interessante resultaten zien we dat de geteste persoon roots heeft in Turkije en Griekenland ten tijde van het Ottomaanse Rijk en de Byzantijnse invasie. De andere migratieroute loopt juist vanuit Turkijke / Georgië door Iran in de richting van Pakistan! De volledige resultaten van deze geteste persoon kunt u hieronder bekijken.

Lees meer

Voorbeeld 4

Bij dit resultaat zijn duidelijk de Scandinavische invloeden te zien, maar ook zeker de Griekse invloeden. Vanuit Griekenland loopt een migratieroute naar Duitsland, en vanuit Estland naar Noorwegen! De volledige resultaten van deze geteste persoon kunt u hieronder bekijken.

Lees meer

Voorbeeld 5

De resultaten van deze test geven een duidelijk onderscheid waarbij een eerste lijn de migratieroute van de voorouders beschrijft van Rusland naar Finland. De tweede route beschrijft een route waarbij de oorsprong ligt in Belarus, maar waarbij de voorouders al vroeg richting Marokko trokken, om daarna weer een omgekeerde beweging te maken. De volledige resultaten van deze geteste persoon kunt u hieronder bekijken.

Lees meer

Wilt u ook weten waar u vandaan komt?